-->

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Προβληματάκι

Προχθές προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφίες για καινούρια ανάρτηση,αλλά μου έβγαλε ένα παράθυρο λέγοντάς μου ότι έχει τελειώσει ο αποθηκευτικός χώρος.Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή ν`αγοράσω κάποιο πακέτο,ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει κάτι;

8 σχόλια:

  1. Δεν έχω ιδέα. Αν όμως μάθεις κάνε μια ανάρτηση να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι.
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και από μένα! Το μόνο που ξέρω ότι πρέπει ή να "μικρύνουν" σε ανάλυση οι φωτογραφίες σου ή να αγοράσεις χώρο από τη Google με 3$ το μήνα. Αν θέλεις να μάθω πιο πολλά, να δω τι μπορώ να μάθω.
    Φιλιά και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pepi,αν σου είναι εύκολο...θα με βοηθήσεις πολύ...
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!!!Από προχτές έχω και εγώ και πολλές άλλες μπλόγκερς το ίδιο ακριβώς πρόβλημα,πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται.Πολλές δεν μαζευτήκαμε;Ότι και καλά τώρα γέμισε ο αποθηκευτικός μας χώρος και πρέπει να πληρώσουμε.Αν κάποιος μπορεί να μας διαφωτίσει τι να κάνουμε θα ήθελα και εγώ να ξέρω!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εικόνες που έχουμε στον υπολογιστή διάβασα ότι η google τις φιλοξενεί στα λευκώματα του ιστού picasa που σου δίνει 1GB δωρεάν για το ίντερνετ,υποτίθεται για τις φωτογραφίες που ανεβάζεις μόνο κι όχι για όσες έχεις στον υπολογιστή σου.Εγώ όταν άνοιγα το picasa μου εμφάνιζε όλες τις φωτογραφίες που είχα αποθηκευμένες στο σκληρό δίσκο μου,και τις προσωπικές,που δεν τις ανέβασα ποτέ και πουθενά στο ίντερνετ...Έσβησα εκείνους τους φακέλους από το picasa μόλις το είδα αλλά δεν ξέρω αν τις κρατάνε στα αρχεία τους...Το σίγουρο είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.Πριν από λίγη ώρα δοκίμασα να ανεβάσω πάλι στο blogger,όχι όμως να μεταφορτώσω από τον σκληρό,αλλά επιλέγοντας τα λευκώματα του ιστού picasa και την ανέβασε.Δοκιμάστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επανέρχομαι για να σου δωσω μια διεύθυνση όπου θα μπορέσεις να βρείς τρόπο να "αγοράσεις" χώρο .
    Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες! Είναι εύκολο, πίστεψέ με, μέχρι κι εγώ!! χαχα!!
    https://www.google.com/settings/storage/
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή